Wat opdrachtgevers zeggen over mij

ervaringen

Johan is een ervaren (OK) manager met goede communicatieve kwaliteiten. Door zijn jarenlange ervaring in deze wereld, gecombineerd met zijn analytische kwaliteiten, is hij in staat de organisatie naar de volgende ontwikkelingsfase te brengen.
Jan Hendrickx
Programmaleider OKC2020
Johan staat dichtbij het team en weet zowel de prestaties individuele medewerkers als die van het team op een hoger niveau te tillen Johan is sterk in het toespreken van grote groepen mensen; hij is daarin overtuigend, inspirerend, motiverend en onevenaarbaar
Mark Varekamp
sectormanager ‘acuut en intensief’ Elkerliek ziekenhuis
Johan wordt warm van het groepsgebeuren, geeft op een coachende manier leiding en inspireert en motiveert collega’s.
Coby Nogarede
OKC manager CWZ
Johan stelt scherpe vragen en heeft snel zicht op wat er speelt. Hij geeft daarbij duidelijke feedback zonder de ander te beschadigen. Typerend voor Johan als persoon: zijn passie en gedrevenheid
Jan Akkermans
adviseur IVM
Johan heeft belangrijke verbetering tot stand gebracht en in gang gezet. Daarbij is het hem gelukt niet op gevoelige tenen te gaan staan. Echt goed.
Pim Tonino
CZ Eindhoven
Op een passende wijze heeft Johan leiding gegeven en de juiste onderdelen verder ontwikkelt en op tafel gebracht.
Jacqueline Leentjes
VWB Dirksland
Johan heeft een grote rol gespeeld in het management van de OK in een periode van veel lateralisaties. Het was een grote uitdaging om 1 OK-team werkzaam over 2 locaties te creëren. Johan heeft met zijn hands-on mentaliteit op zowel operationeel als tactisch niveau veranderingen in gang gezet en doorgevoerd. In een uitdagende periode heeft hij het schip op koers weten te houden in verbinding met alle stakeholders binnen de OK.
Arnoud Slooff
Zorggroepmanager at Bravis Ziekenhuis